Essential udělá ze svého smartphonu zařízení pro audiofily. Pomocí jediného modulu

Majitelé smartphonu Essential PH-1 mohou mít předčasný vánoční dárek, který ocení především příznivci kvalitního poslechu hudby. Výrobce jednoho z prvních bezrámečkových smartphonů na světě posílá do prodeje rozšiřující modul s prémiovým DAC převodníkem.

Telefon od Essentialu obsahuje nenápadný magnetický konektor, na který se drobný modul o rozměrech 3 × 3 cm přichytí. Srdcem součástky je převodník digitálního na analogový zvuk Sabre ES9281Pro, který díky technologii MQA zvládá přesamplovat 24bitový zvuk na 32bitové audio s frekvencí 384 kHz.

Modul má tělo vyrobené z titanu, váží 15 gramů a obsahuje 3,5mm konektor, který jinak na těle samotného Essential Phonu chybí. Další výhodou tak je uvolnění USB-C konektoru pro dobíjení při současném připojení sluchátek. Audio modul nepatří mezi nejlevnější, na webu Essentialu se prodává za 149 dolarů (cca 3 500 Kč bez daně).

Essential PH-1 jsme vyzkoušeli i v naší redakci:

Diskuze (5) Další článek: RECENZE: Asus Zenfone Max Pro — obří baterie je pouze začátek

Témata článku: Essential, , , , , , , Essential PH-1, Současné připojení, Majitel smartphonu, Drobný modul, Pro +, Usb-c konektor, Kvalitní poslech, Rozšiřující modul, Dolar, Modul, Essential Phone, Zařízení, Essentialu, DAC, SMA