Ten pocit, když se v Messengeru prořekneš, ale nejde to vzít zpět, skončí již brzy

3
Ten pocit, když se v Messengeru prořekneš, ale nejde to vzít zpět, skončí již brzy
  • Facebook testuje možnost „od-odeslat“ zprávu v Messenger chatu
  • Uživatelé tak dostanou možnost smazat zprávu na straně příjemce

Asi každý se již ocitl v situaci, kdy vyřkl něco, čeho později toho litoval. To stejné se děje i na chatu a v případě Messengeru od Facebooku navíc jednou napsané nešlo vzít zpět. Uživatelům Messengeru však svitla naděje. Facebook testuje funkcionalitu, které se fanoušci dožadovali již léta. Smazat zprávu na straně příjemce se tak konečně stane možným.

Několik screenshotů na Twitteru uživatelky Jane Manchung Wong odhaluje, jak bude funkce vypadat. Pokud se dostanete do situace, kdy napíšete něco, co jste tak úplně neměli v úmyslu a dotyčný uživatel zprávu ještě neviděl, dostanete chvíli na to, abyste se vyvarovali problémům v podobě rozpadlých vztahů nebo udivených přátel. Nyní postačí u nechtěné zprávy podržet prst a otevře se nabídka, kde budete moci zprávu buď smazat, nebo „od-odeslat“. Druhá možnost odstraní zprávu na straně příjemce, zatímco volba smazat znamená, že bude zpráva odstraněna pouze u vás.

Pokud jste se těšili, jak odstraníte staré kompromitující materiály z chatu s vaší bývalou láskou, nejásejte předčasně. Možnost zprávu smazat na straně příjemce budete mít totiž pouze po určitý časový úsek. Zatím není jasné, kolik minut, hodin, dnů či týdnů to bude.

Stáhnout Facebook Messenger

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store

Diskuze ke článku
Blue Sun
Blue Sun
Aneb co vymyslet, aby lidi ještě méně přemýšleli. :-D
Dano
Tak mohlo by to byť normálne že kým si to dotyčný neprečíta tak to môžem zmazať. Občas som odoslal alebo dostal správu čo nebola pre mňa alebo pre toho komu som ju poslal. Ale nič kritické sa nikdy nestalo.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze