Spotify je nyní přívětivější k neplatícím uživatelům. Mohou si vybírat skladby

1
Spotify je nyní přívětivější k neplatícím uživatelům. Mohou si vybírat skladby
Fotografie: Spotify
  • Neplatící uživatelé si mohou nově zvolit 15 playlistů, ve kterých si mohou přehrávat písně, jak jen chtějí
  • Změní se lehce také vzhled aplikace pro nové a neplatící uživatele a přidá se například užitečná funkce šetření dat
  • Aktualizace se šíří mezi uživatele již ode dneška

V New Yorku dnes proběhla konference Spotify, kde byl představen redesign aplikace pro neplatící uživatele. Jedná se o tu největší změnu bezplatné verze Spotify za poslední 4 roky. Největší novinkou je přitom kromě menších vizuálních změn možnost přehrávat skladby podle vlastní libosti pro neplatící uživatele. V současnosti si můžete zvolit playlist, ale už si nemůžete vybrat, kterou píseň zapnout. To se nyní konečně mění, ale je v tom menší háček.

Spotify

Písničky si můžete ručně vybírat pouze u 15 vámi vybraných playlistů, což je sice stále výraznější omezení, ale s takovým množstvím playlistů, které si můžete samozřejmě průběžně měnit, si řada uživatelů určitě vystačí. Koneckonců uživatelé aplikace už prý vytvořili více jak 2 miliardy playlistů. Rozhodně bude díky tomu používání aplikace pro neplatící uživatele mnohem příjemnější. Aktualizovaná aplikace bude přitom také doporučovat přímo pod vyhledávacím polem skladby, které by se vám mohly možná také líbit.

Spotify

Neplatící uživatelé budou nově rovněž ihned po stažení a otevření aplikace dotázáni, aby si zvolili své oblíbené interprety, díky čemuž doporučí Spotify hned na začátku vhodné playlisty. Pro úplně všechny pak přibude velmi užitečná funkce šetření dat. Nová verze aplikace se má šířit mezi všechny uživatele ode dneška.

Stáhnout Spotify

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroj: theverge.com, slashgear.com