Sony v Barceloně představí tři telefony

aktualizováno
Sony v Barceloně představí tři telefony
  • Na blížícím se veletrhu MWC 2018 bude mít tiskovou konferenci i japonské Sony
  • Výrobci na pondělní akci láká tajuplným videem
  • Dvojici XZ2 a XZ2 Copact doplní třetí novinka

Aktualizováno 24. 2. 2018

Nakonec to vypadá, že Sony na pondělní tiskové konferenci představí trojici nových telefonů, což na svém účtu na sociální síti potvrdilo jihoafrické zastoupení společnosti. První dva telefony jsou zřejmé už z předchozích úniků, zbývá jen dořešit, kdo bude ten třetí. Bylo by hezké se seznámit s vrcholnou verzí XZ2 Premium, ale o tomto druhu telefonu by dozajista unikly informace už dříve. S větší pravděpodobností se bude jednat o model ze střední třídy.

Původní obsah ze 21. 2. 2018

Každoroční veletrh MWC 2018 již klepe na dveře a mnoho redakcí, včetně té naší, se již připravuje na cestu do španělské Barcelony. Opět nás čekají zajímavé novinky, které odhalí i japonské Sony. Výrobce skrze svůj oficiální Twitter účet zveřejnil první video, kterým láká na svou pondělní tiskovou konferenci. Pokud se již těšíte, jak výrobce odhalil nějakou novinku, či alespoň část nového zařízení, budete zřejmě zklamáni. Na samotném videu vidíme jen zajímavě prohnuté linky a dlaň ruky. Nic víc, nic míň. Vše končí oznámením data tiskové konference, tedy pondělím 26. února.

My tak můžeme jen spekulovat, co nám Sony chce sdělit. Dlouhou dobu se spekuluje o novinkách řady XZ2, tedy nových vlajkových modelech výrobce. Ty možná obdrží protáhlý displej s poměrem stran 18:9. Například včera jsme však viděli prohnutou Xperii XZ2 Compact, což bychom si mohli spojit s výše zobrazenou dlaní a lepší ergonomií při držení. Je to však jen náš tip na to, čím by nás Sony mohlo překvapit.

Zdroj: twitter.com

Diskuze ke článku
Carda
No nechám se překvapit snad nezradí nudloidním displejem.
Strogow
No podla mňa to jasne znamená tú zaoblenú zadnú stranu s predchádzajúcich únikov.

https://m.mobilmania.cz/Getfile.aspx?id_file=69672821
Mimar48
Já bych se moc rád podíval na ten displej potom, co ho sebrali z toho šutru na propagační fotografii.
O odolnosti skla proti poškrábání mě mohou výrobci přesvědčovat horem dolem, ale z vlastních zkušeností mi vždy z podobných výjevů zatrne. Stačí, když vidím, jak si někdo položí třeba na venkovní terase mobil sklem na stůl.
Mara Studna
Mara Studna
Zvlášt XZ2 Premium,na ten se Těším Nejvíc,třeba mi Sony udělá v Barceloně radost

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze