Jízdní řád Applu: iPad a hodinky poznáme v září, iPhony 12 v říjnu

Jízdní řád Applu: iPad a hodinky poznáme v září, iPhony 12 v říjnu
Fotografie: Apple
  • Zkraje září by měl Apple představit novou generaci hodinek Watch a nový iPad
  • V říjnu se dočkáme premiéry iPhonů 12
  • iPhony 12 Pro se v prodeji objev až během listopadu

Jon Prosser se soustředí na zveřejňování informací o chystaných produktech Apple. Tentokrát na Twitteru nastínil „jízdní řád“ nejbližších novinek. Všichni se zřejmě nejvíce těšíme na nové iPhony, avšak ještě dříve dozraje čas pro jiné novinky.


Ve druhém zářijovém týdnu, tedy od pondělí 7. září, bychom měli očekávat tiskovou zprávu Applu, ve které hodlá prezentovat další generaci hodinek Watch a rovněž dojde na nový iPad.

Na iPhony 12 přijde řada až v říjnu. Měsíční zpoždění oproti obvyklému zářijovému termínu není překvapivé, potvrdil jej i samotný Apple. Tisková konference představující nové iPhony 12 má proběhnout ve 42. týdnu, tedy někdy v týdnu od pondělí 12. října. V témže týdnu by měly být také zahájeny předobjednávky iPhonů 12 bez přídomku Pro. V tuto chvíli se předpokládá, že půjde o dva modely. O pouhý týden později by měla být zahájena první vlna prodeje.

Jiná situace panuje kolem dalších dvou iPhonů 12 s přídomkem Pro. V jejich případě si zájemci budou muset počkat až do listopadu, kdy započne proces předobjednávek a následně také prodej. V tuto chvíli však není známo, kdy to přesně bude.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze