Huawei zahustí nabídku modelem Enjoy 8 s téměř 6palcovým displejem

7
Huawei zahustí nabídku modelem Enjoy 8 s téměř 6palcovým displejem
  • Huawei chystá třetí generaci modelu Enjoy
  • Očekávat můžeme 6palcový displej či duální fotoaparát

Může se zdát, že Huawei na našem trhu prodává nespočet různých modelů a v podstatě jde o pravdivý výrok. Jenže ve výsledku jich výrobce produkuje mnohem více. Například řadu Enjoy, která se má již brzy rozrůst o Enjoy 8. Jeho hlavním tahákem má být 5,99palcový displej s rozlišení 1 440 × 720 pixelů. Je tedy jasné, že displej nabídne poměr stran 18:9. Výkon zajistí osmijádrový procesor s 3GB či 4GB operační pamětí. Velikost se pak promítne do úložného prostoru, kdy si budete moci zvolit 32 GB nebo 64 GB. Již nyní známe rozměry chystaného zařízení, které mají být 158,3 × 76,7 × 7,8 milimetrů, a současně také hmotnost 155 gramů.

Huawei Enjoy 8

Kromě displeje se bude snažit Enjoy 8 zaujmout i duálním fotoaparátem na zadní straně, který kombinuje 20megapixelové a 13megapixelové rozlišení. Na čelní straně je klasická kamerka s 8 megapixely. Poslední známá informace hovoří o baterii s kapacitou 2 900 mAh, což věru není mnoho. Huawei Enjoy 8 se bude nabízet v barevných variantách Champagne Gold, růžově-zlatá, modrá a černá.

Zdroj: playfuldroid.com, shouji.tenaa.com

Diskuze ke článku
Pepa
A pohánět to bude "dělo" v podobě Kirinu 659 (asi mají těch procesorů fakt hodně, že to cpou do všech modelů střední třídy a jednou se jmenuje Huawei a jednou identicky vybavený Honor)
Dave
Bože ten Huawei to je opravdu číňan, udělat co nejvíc modelů a vykašlat se na ně.
Standys
Tolik modelů a tolik nespokojených budoucích uživatelů, kteří budou plakat, že není podpora, nový Android a tak dále. A pak si říkat prémiová značka...
Michelangelo
Huawei jde cestou, které bude následovat pád, nějaká zkušenost. Kritika je sice na místě, ale vzpomeňme si na Samsung před 5 a více lety. Zmatek ve vlastních řadách, mizerná podpora,... Zde se to promítne stejně, ikdyž možná ve větším měřítku, protože Honor parazituje na vlastní mateřské společnosti. Pokud Huawei získá tímto zkušenost, je to jen dobře, ale pokud bude ve strategii zahlcení trhu podobnými modely pokračovat moc dlouho, podkope si základy pod nohama.

Zajímá mě, jak z této situace Huawei vybruslí. Samsungu dala tato negativní zkušenost pevnější pozici na trhu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze