Huawei P20 Pro s trojitým foťákem Leica a prémiovým designem přepisuje dějiny

Huawei P20 Pro s trojitým foťákem Leica a prémiovým designem přepisuje  dějiny

Doby, kdy se fotky z mobilu zdaleka nemohly vyrovnat těm z fotoaparátu, jsou minulostí. Díky chytrým technologiím se kvalita mobilních fotek neustále posouvá kupředu. Novou špičkou mezi fotomobily je zbrusu nový smartphone Huawei P20 Pro. Prémiový model se chlubí unikátním trojitým fotoaparátem Leica i využitím umělé inteligence.

V Číně se zrodila nová fotografická superstar s propracovaným designem, špičkovými materiály, nadupaný procesorem i baterií, která se jen tak nevybije. Model Huawei P20 Pro nekompromisně cílí na uživatele, kteří nejsou zvyklí shovívavě přehlížet jakékoliv nedostatky. Smartphone tak zaujme nejen ty, pro něž je při výběru smartphonu důležitý především výkon, ale potěší i fanoušky stylového provedení, na jehož vrcholu stojí luxusní měňavý odstín Twilight.

Huawei P20 Pro

Pomyslným vrcholem funkcí, které smartphone nabízí, je unikátní trojitý fotoaparátem Leica. Ten kombinuje 40MPx barevný, 20MPx černobílý a 8MPx snímač s teleobjektivem k dosažení bezchybných fotek s precizně vykreslenými detaily využívá umělou inteligenci. Jak umělá inteligence v telefonu funguje? Chytrý systém samostatně vyhodnocuje a jakou kombinací parametrů bude zobrazovaná scéna vypadat co nejlépe.

Foťák kromě toho disponuje citlivým snímačem teploty barev pro co nejvěrnější barevnou reprodukci nebo vylepšeným trojnásobným optickým a až pětinásobným hybridním zoomem. I díky tomu telefon zvládá fotit do formátu RAW.

Perfektní noční fotky i bez stativu

Technologie Huawei AIS (AI Image Stablization) dokazuje, že i ve špatných světelných podmínkách lze telefonem pořídit skvělé fotky. Nová vlajková loď Huawei umožňuje pohodlně, z ruky a s několikasekundovými expozičními časy vytvářet mimořádně kvalitní noční fotografie s vysokou světelností, zobrazením drobných detailů a bez nežádoucího šumu. Trojitý fotoaparát dosahuje na mobilním poli rekordní citlivosti – nejvyšší hodnota ISO činí úctyhodných 102 400.

Huawei P20 Pro

Pokročilá umělá inteligence, která se v Huawei P20 Pro ukrývá, při focení automaticky rozpozná 500 scénářů z téměř 20 kategorií. Fotoaparát se na základě rozpoznání daného prostředí, situace či objektu automaticky nastaví tak, aby byl výsledek co nejlepší.

Více informací o produktech Huawei naleznete zde.

Huawei myslí i na fanoušky sociálních sítí, a proto do smartphonu zaintegroval i 24MPx selfie fotoaparát s funkcí vylepšení vzhledu a 3D osvětlením. Vyfotit perfektní selfie s přirozeně zdravým tónem pleti, jemně vyretušovanými detaily realisticky upraveným vzhledem pomocí 3D funkce je s Huawei P20 Pro hračka. Zárukou nevšední zábavy je i režim pro vytváření zpomalených slow motion videí s 960 snímky za sekundu.

Nepřekonatelný uvnitř i navenek

Huawei P20 Pro nejen skvěle vypadá, ale zároveň patří mezi nejvýkonnější smartphony na trhu. Uvnitř zařízení se skrývá osmijádrový procesor Huawei Kirin 970 s 6GB operační pamětí. Paměťové úložiště pojme až 128 GB a baterie má 4000 mAh. Smartphone běží na nejnovějším operačním systému Android 8.1 s nadstavbou EMUI 8.1, která se stará o pohodlné používání i svižný chod telefonu.

Huawei P20 Pro

Huawei P20 Pro v barevných variantách Black, Midnight Blue a Twilight v Česku pořídíte za 21 999 Kč. Spřízněný model Huawei P20 s výkonným duálním fotoaparátem Leica, který rovněž využívá umělou inteligenci, pak koupíte za 16 999 Kč. Vybírat můžete z odstínů Black, Midnight Blue a Pink Gold.

Více informací o produktech Huawei naleznete zde.