v CZ verzi 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí

Vložit inzerát zdarma

Sponzorované odkazy


Tento inzerát již není platný!
Zkuste aktuální nabídku:



Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

Czy potrzebujesz pomocy finansowej
Dobrý den, máte dluhy nebo potřebujete finanční prostředky na zaplacení některých účtů? MK-FINANCE je to nejlepší řešení pro vaše potřeby, získejte půjčku od 15 000 Kč do 40 000 000 Kč s velmi dostupnou flexibilní úrokovou sazbou, neváhejte ho kontaktovat pro více informací na e-mailu: michalnistor22@gmail.com
Klávesnice, myš 40 000 000,-
HyperX ALLOY Elite RGB
Prodám mechanickou klávesnici HyperX, spínače Cherry MX Red, numerická klávesnice. Výborná na hraní her i práci. V perfektním stavu (používána cca 1 měsíc), součástí balení je veškeré příslušenství. Možnost zaslat na dobírku, popř. osobní předání v Praze.
Klávesnice, myš 1 000,-
Klavesnice
Skoro ne použitá plně funkční.
Klávesnice, myš 50,-
Herní klávesnice Trust
Značka: Trust Herní klávesnice Trust GXT 865 - Známky používání: ano - Funkční klávesy: ano - Funkční připojení k počítači: ano - Jazyk: německý - Součástí balení bezdrátový přijímač: ne - klávesnice/myš není bezdrátová - Detailní stav: včetně původního obalu, pouze rozbalené Rozhraní: kabelové - USB Model: GXT 865 Délka kabelu [cm]: 180 Další vlastnosti klávesnice: podsvícená, multimediální klávesy, s numerickou klávesnicí Jazyk: německý Typ kláves: klasické (Vysokoprofilové) Enter: Jednořádkový Backspace: široký Levý shift: široký Kurzorové šipky :široké Barva: černá Hlobka (cm): 4,1 Šířka (cm): 44,4 Výška (cm): 13,3 Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Klávesnice, myš 921,-
Bezdrátová myš Logitech
Značka: Logitech Bezdrátová myš Logitech G604 - Známky používání: ne - Funkční připojení k počítači: ano - Funkční všechna tlačítka: ano - Součástí balení bezdrátový přijímač: ano - Detailní stav: včetně původního obalu, bez poškození - Vizuální stav: výborný - Kompletní: ano Rozhraní: bezdrátové - bluetooth Technologie snímání: laserová Model: G604 Počet tlačítek myši: 15 Rozměry: 8 x 13 x 4,5 cm Baterie: 1 AA Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Klávesnice, myš 1 242,-
Ergonomická myš Corsair
Značka: Corsair Ergonomická myš Corsair M65 Elite RGB FPS - Známky používání: ano - Funkční připojení k počítači: ano - Funkční všechna tlačítka: ano - Součástí balení bezdrátový přijímač: ne - klávesnice/myš není bezdrátová - Detailní stav: bez poškození, lehce znečištěná Rozhraní: kabelové - USB Technologie snímání: optická Model: M65 Elite Počet tlačítek myši: 8 Vysoce kvalitní hliníkový rám díky své robustnosti zajišťuje celoživotní radost Rozlišení senzoru 18 000 DPI lze nastavit v krocích 1 dpi. Umožňuje komplexní nastavení citlivosti a přesných pixelů S pokročilým přizpůsobitelným zátěžovým systémem lze přizpůsobit těžiště M65 RGB Elite nebo snížit hmotnost pouze na 97 g. Osm plně programovatelných tlačítek umožňují komplexní uživatelsky definované konfigurace, takže můžete ze hry vytáhnout vše Extrémně odolný spínač Omron je dimenzován pro více než 50 milionů kliknutí. Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Klávesnice, myš 1 103,-
Herní myš SpeedLink
Značka: SpeedLink Herní myš SpeedLink Scelus - Známky používání: ne - Funkční připojení k počítači: ano - Funkční všechna tlačítka: ano - Součástí balení bezdrátový přijímač: ne - klávesnice/myš není bezdrátová - Detailní stav: bez poškození Herní myš | Vysoce Aeziser optický senzor s 3.200dpi | osmi programovatelná tlačítka, druhý, volně Belegbares myš kolo Plus profil spínač Rozsáhlé konfigurace a Personalisierung pomocí softwaru | interní paměť pro profily a makro Zero-Response-Time tlačítka pro radiotechnika přenos | Atmosphae starožitné osvětlení s 64 nastavitelnými barvy pro myš kolo Vynikající ergonomii | flexibilní, opláštěný USB kabel s délkou 1,8 m Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Klávesnice, myš 454,-
Herní klávesnice Roccat
Značka: Roccat Herní klávesnice Roccat Vulcan 122 - Známky používání: ano - Funkční klávesy: ano - Funkční připojení k počítači: ano - Jazyk: německý - Detailní stav: včetně původního obalu,!!! lehce znečištěná, poškozené klávesy - oloupaná barva !!!! Rozhraní: kabelové - USB Model: Vulcan 122 Další vlastnosti klávesnice: podsvícená, multimediální klávesy, s numerickou klávesnicí Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Klávesnice, myš 1 889,-
Herní myš Mars Gaming
Značka: Mars Gaming Herní myš Mars Gaming MMAX Pink - !!! Nekompletní, částečně funkční - chybí postranní tlačítko - Známky používání: ano - Funkční připojení k počítači: ano - Funkční všechna tlačítka: ano - Detailní stav: včetně původního obalu Rozhraní: kabelové - USB Technologie snímání: optická Model: MMAX Pink Počet tlačítek myši: 7 RGB 12400 DPI Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Klávesnice, myš 452,-
Klávesnice Logitech
Značka: Logitech Klávesnice Logitech K280e bílá - Známky používání: ne - Funkční klávesy: ano - Funkční připojení k počítači: ano - Jazyk: německý - Součástí balení bezdrátový přijímač: ne - klávesnice/myš není bezdrátová - Detailní stav: včetně původního obalu, bez poškození - Kompletní: ano Rozhraní: kabelové - USB Model: K280e Další vlastnosti klávesnice: s numerickou klávesnicí Barva: bílá Logitech K280e Pro Wired Business Keyboard pro Windows / Linux / Chrome, USB Plug-and-Play, plné velikosti, odolné proti polití, PC / Laptop, německé rozložení QWERTZ  Vysoce odolné vyztužené pouzdro: Klávesy s certifikací GS K280e, navržené tak, aby vydržely až 10 milionů stisků kláves, odolné proti polití a vysoce kvalitní polstrované potisky kláves s UV potahem. Ergonomická opěrka rukou a tichá klávesnice s plynulým psaním poskytují extra pohodlí a tiché psaní v elegantním designu, který si zaměstnanci užijí Plug-and-Play: Tato kabelová klávesnice USB nevyžaduje instalaci softwaru a výrazné a jasně bílé znaky usnadňují čtení kláves. Lze použít s kabelovou nebo bezdrátovou myší Rozložení klávesnice v plné velikosti: pomocí klávesových zkratek: všechny nástroje pro ovládání výpočetní techniky jsou intuitivně navrženy pro snadný přístup. Kompatibilní s počítači se systémem Windows, Linux nebo Chrome, přenosnými počítači a tablety LED oznamovací centrum Vizuálně signalizuje režim psaní - velká písmena, rolování a číselný zámek. Kompatibilní s kabelovými, bezdrátovými, Bluetooth nebo herními myšmi Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Klávesnice, myš 435,-
Bezdrátová klávesnice J
Značka: Jelly Comb Bezdrátová klávesnice Jelly Comb B046 - Známky používání: ano - Funkční klávesy: netestováno - Funkční připojení k počítači: ne - Jazyk: německý - Součástí balení bezdrátový přijímač: ne - propojení pomocí bluetooth (přijímač není nutný) - !!! Detailní stav: klávesnici lze zapnout, ale nepřipojí se k počítači - Poškozený přiložený kabel Rozhraní: bezdrátové - bluetooth Model: B046 Další vlastnosti klávesnice: bez numerické klávesnice Německý layout Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Klávesnice, myš 503,-
Bezdrátová klávesnice
Značka: Topelek Bezdrátová klávesnice Topelek DE - Známky používání: ano - Funkční klávesy: ano - Funkční připojení k počítači: ano - Jazyk: německé rozložení - Součástí balení bezdrátový přijímač: ano - Detailní stav: včetně původního obalu, poškozené klávesy - !!! Poškození: odlomený plast na rohu - Kompletnost: kompletní Ideální štíhlá klávesnice: Bezdrátová klávesnice Topelek je dodávána se 104 klávesami ve třech zónách, ve srovnání s jinými bezdrátovými klávesnicemi na trhu je klávesnice Topelek tenčí, lehčí a přenosnější. K dispozici je také skládací stojan, který vám poskytne maximální pohodlí. Chytrý spánek, velmi úspora energie: když se klávesnice nepoužívá, automaticky přejde do úsporného režimu, aby šetřila energii, takže jejich pohotovostní doba může dosáhnout až 22 měsíců s 1 baterií AAA a myš lze používat až 12 měsíce nepřetržitého používání pouze se dvěma bateriemi AAA. (Baterie nejsou součástí balení). 【12 multimediálních zkratek】 12 tlačítek (F1-F12) s tlačítkem FN je vhodných pro okamžitý přístup k: hudbě, ovládání hlasitosti, ztlumení, domovské stránce, e-mailu, pracovišti a mnoha dalším. Robustní připojení: malý USB přijímač je určen k připojení klávesnice. V rozsahu 8M je poskytován stabilní signál, který udržuje práci bez přerušení. Nezvyšujte napětí na kabelu. Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Klávesnice, myš 363,-
Bezdrátová myš Rapoo
Značka: Rapoo Bezdrátová myš Rapoo T8 5GHz - Známky používání: ano - Funkční připojení k počítači: ano - Funkční všechna tlačítka: ano - Součástí balení bezdrátový přijímač: ano - Detailní stav: včetně původního obalu, bez poškození - !!! Lehce znečištěná Spolehlivé bezdrátové připojení 5 GHz Dosah až 10 metrů a 360 ° pokrytí Vícedotyková technologie Nastavitelný HD snímač 1600 DPI Nano USB přijímač Výdrž baterie až 9 měsíců Indikátor vybité baterie Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Klávesnice, myš 752,-
Značka: HP
Bezdrátový set HP Pavilion 800


- Známky používání: ne

- Funkční klávesy: ano

- Funkční připojení k počítači: netestováno

- Jazyk: italský

- Součástí balení bezdrátový přijímač: ano

- Detailní stav: včetně původního obalu, bez poškození

- Plně funkční

- Výborný vizuální stav



Rozhraní: bezdrátové - radio frequency Model: PAVILION WIRELESS KEYBOARD AND MOUSE 800 Další vlastnosti klávesnice: s numerickou klávesnicí

Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku.

Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Číslo inzerátu:  1026602
Vloženo:  19. 03. 2020
Změněno:  19. 03. 2020
Druh:  nabídka
Kraj:  Královéhradecký
Okres:  Hradec Králové
Přidat do výběru >>
Jméno a příjmení:  OdKarla.cz 04678915
Ulice:  Bratří Štefanů 1169/71a
Město:  Hradec Králové
Kraj:  Královéhradecký
Okres:  Hradec Králové
Www:  Bezdrátový set HP
Další inzeráty od inzerenta >>


Bezdrátový set HPtento inzerát již není platný!!







Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

Czy potrzebujesz pomocy finansowej
Dobrý den, máte dluhy nebo potřebujete finanční prostředky na zaplacení některých účtů? MK-FINANCE je to nejlepší řešení pro vaše potřeby, získejte půjčku od 15 000 Kč do 40 000 000 Kč s velmi dostupnou flexibilní úrokovou sazbou, neváhejte ho kontaktovat pro více informací na e-mailu: michalnistor22@gmail.com
Klávesnice, myš 40 000 000,-
HyperX ALLOY Elite RGB
Prodám mechanickou klávesnici HyperX, spínače Cherry MX Red, numerická klávesnice. Výborná na hraní her i práci. V perfektním stavu (používána cca 1 měsíc), součástí balení je veškeré příslušenství. Možnost zaslat na dobírku, popř. osobní předání v Praze.
Klávesnice, myš 1 000,-
Klavesnice
Skoro ne použitá plně funkční.
Klávesnice, myš 50,-
Herní klávesnice Trust
Značka: Trust Herní klávesnice Trust GXT 865 - Známky používání: ano - Funkční klávesy: ano - Funkční připojení k počítači: ano - Jazyk: německý - Součástí balení bezdrátový přijímač: ne - klávesnice/myš není bezdrátová - Detailní stav: včetně původního obalu, pouze rozbalené Rozhraní: kabelové - USB Model: GXT 865 Délka kabelu [cm]: 180 Další vlastnosti klávesnice: podsvícená, multimediální klávesy, s numerickou klávesnicí Jazyk: německý Typ kláves: klasické (Vysokoprofilové) Enter: Jednořádkový Backspace: široký Levý shift: široký Kurzorové šipky :široké Barva: černá Hlobka (cm): 4,1 Šířka (cm): 44,4 Výška (cm): 13,3 Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Klávesnice, myš 921,-
Bezdrátová myš Logitech
Značka: Logitech Bezdrátová myš Logitech G604 - Známky používání: ne - Funkční připojení k počítači: ano - Funkční všechna tlačítka: ano - Součástí balení bezdrátový přijímač: ano - Detailní stav: včetně původního obalu, bez poškození - Vizuální stav: výborný - Kompletní: ano Rozhraní: bezdrátové - bluetooth Technologie snímání: laserová Model: G604 Počet tlačítek myši: 15 Rozměry: 8 x 13 x 4,5 cm Baterie: 1 AA Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Klávesnice, myš 1 242,-
Ergonomická myš Corsair
Značka: Corsair Ergonomická myš Corsair M65 Elite RGB FPS - Známky používání: ano - Funkční připojení k počítači: ano - Funkční všechna tlačítka: ano - Součástí balení bezdrátový přijímač: ne - klávesnice/myš není bezdrátová - Detailní stav: bez poškození, lehce znečištěná Rozhraní: kabelové - USB Technologie snímání: optická Model: M65 Elite Počet tlačítek myši: 8 Vysoce kvalitní hliníkový rám díky své robustnosti zajišťuje celoživotní radost Rozlišení senzoru 18 000 DPI lze nastavit v krocích 1 dpi. Umožňuje komplexní nastavení citlivosti a přesných pixelů S pokročilým přizpůsobitelným zátěžovým systémem lze přizpůsobit těžiště M65 RGB Elite nebo snížit hmotnost pouze na 97 g. Osm plně programovatelných tlačítek umožňují komplexní uživatelsky definované konfigurace, takže můžete ze hry vytáhnout vše Extrémně odolný spínač Omron je dimenzován pro více než 50 milionů kliknutí. Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Klávesnice, myš 1 103,-
Herní myš SpeedLink
Značka: SpeedLink Herní myš SpeedLink Scelus - Známky používání: ne - Funkční připojení k počítači: ano - Funkční všechna tlačítka: ano - Součástí balení bezdrátový přijímač: ne - klávesnice/myš není bezdrátová - Detailní stav: bez poškození Herní myš | Vysoce Aeziser optický senzor s 3.200dpi | osmi programovatelná tlačítka, druhý, volně Belegbares myš kolo Plus profil spínač Rozsáhlé konfigurace a Personalisierung pomocí softwaru | interní paměť pro profily a makro Zero-Response-Time tlačítka pro radiotechnika přenos | Atmosphae starožitné osvětlení s 64 nastavitelnými barvy pro myš kolo Vynikající ergonomii | flexibilní, opláštěný USB kabel s délkou 1,8 m Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Klávesnice, myš 454,-
Herní klávesnice Roccat
Značka: Roccat Herní klávesnice Roccat Vulcan 122 - Známky používání: ano - Funkční klávesy: ano - Funkční připojení k počítači: ano - Jazyk: německý - Detailní stav: včetně původního obalu,!!! lehce znečištěná, poškozené klávesy - oloupaná barva !!!! Rozhraní: kabelové - USB Model: Vulcan 122 Další vlastnosti klávesnice: podsvícená, multimediální klávesy, s numerickou klávesnicí Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Klávesnice, myš 1 889,-
Herní myš Mars Gaming
Značka: Mars Gaming Herní myš Mars Gaming MMAX Pink - !!! Nekompletní, částečně funkční - chybí postranní tlačítko - Známky používání: ano - Funkční připojení k počítači: ano - Funkční všechna tlačítka: ano - Detailní stav: včetně původního obalu Rozhraní: kabelové - USB Technologie snímání: optická Model: MMAX Pink Počet tlačítek myši: 7 RGB 12400 DPI Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Klávesnice, myš 452,-
Klávesnice Logitech
Značka: Logitech Klávesnice Logitech K280e bílá - Známky používání: ne - Funkční klávesy: ano - Funkční připojení k počítači: ano - Jazyk: německý - Součástí balení bezdrátový přijímač: ne - klávesnice/myš není bezdrátová - Detailní stav: včetně původního obalu, bez poškození - Kompletní: ano Rozhraní: kabelové - USB Model: K280e Další vlastnosti klávesnice: s numerickou klávesnicí Barva: bílá Logitech K280e Pro Wired Business Keyboard pro Windows / Linux / Chrome, USB Plug-and-Play, plné velikosti, odolné proti polití, PC / Laptop, německé rozložení QWERTZ  Vysoce odolné vyztužené pouzdro: Klávesy s certifikací GS K280e, navržené tak, aby vydržely až 10 milionů stisků kláves, odolné proti polití a vysoce kvalitní polstrované potisky kláves s UV potahem. Ergonomická opěrka rukou a tichá klávesnice s plynulým psaním poskytují extra pohodlí a tiché psaní v elegantním designu, který si zaměstnanci užijí Plug-and-Play: Tato kabelová klávesnice USB nevyžaduje instalaci softwaru a výrazné a jasně bílé znaky usnadňují čtení kláves. Lze použít s kabelovou nebo bezdrátovou myší Rozložení klávesnice v plné velikosti: pomocí klávesových zkratek: všechny nástroje pro ovládání výpočetní techniky jsou intuitivně navrženy pro snadný přístup. Kompatibilní s počítači se systémem Windows, Linux nebo Chrome, přenosnými počítači a tablety LED oznamovací centrum Vizuálně signalizuje režim psaní - velká písmena, rolování a číselný zámek. Kompatibilní s kabelovými, bezdrátovými, Bluetooth nebo herními myšmi Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Klávesnice, myš 435,-
Bezdrátová klávesnice J
Značka: Jelly Comb Bezdrátová klávesnice Jelly Comb B046 - Známky používání: ano - Funkční klávesy: netestováno - Funkční připojení k počítači: ne - Jazyk: německý - Součástí balení bezdrátový přijímač: ne - propojení pomocí bluetooth (přijímač není nutný) - !!! Detailní stav: klávesnici lze zapnout, ale nepřipojí se k počítači - Poškozený přiložený kabel Rozhraní: bezdrátové - bluetooth Model: B046 Další vlastnosti klávesnice: bez numerické klávesnice Německý layout Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Klávesnice, myš 503,-
Bezdrátová klávesnice
Značka: Topelek Bezdrátová klávesnice Topelek DE - Známky používání: ano - Funkční klávesy: ano - Funkční připojení k počítači: ano - Jazyk: německé rozložení - Součástí balení bezdrátový přijímač: ano - Detailní stav: včetně původního obalu, poškozené klávesy - !!! Poškození: odlomený plast na rohu - Kompletnost: kompletní Ideální štíhlá klávesnice: Bezdrátová klávesnice Topelek je dodávána se 104 klávesami ve třech zónách, ve srovnání s jinými bezdrátovými klávesnicemi na trhu je klávesnice Topelek tenčí, lehčí a přenosnější. K dispozici je také skládací stojan, který vám poskytne maximální pohodlí. Chytrý spánek, velmi úspora energie: když se klávesnice nepoužívá, automaticky přejde do úsporného režimu, aby šetřila energii, takže jejich pohotovostní doba může dosáhnout až 22 měsíců s 1 baterií AAA a myš lze používat až 12 měsíce nepřetržitého používání pouze se dvěma bateriemi AAA. (Baterie nejsou součástí balení). 【12 multimediálních zkratek】 12 tlačítek (F1-F12) s tlačítkem FN je vhodných pro okamžitý přístup k: hudbě, ovládání hlasitosti, ztlumení, domovské stránce, e-mailu, pracovišti a mnoha dalším. Robustní připojení: malý USB přijímač je určen k připojení klávesnice. V rozsahu 8M je poskytován stabilní signál, který udržuje práci bez přerušení. Nezvyšujte napětí na kabelu. Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Klávesnice, myš 363,-
Bezdrátová myš Rapoo
Značka: Rapoo Bezdrátová myš Rapoo T8 5GHz - Známky používání: ano - Funkční připojení k počítači: ano - Funkční všechna tlačítka: ano - Součástí balení bezdrátový přijímač: ano - Detailní stav: včetně původního obalu, bez poškození - !!! Lehce znečištěná Spolehlivé bezdrátové připojení 5 GHz Dosah až 10 metrů a 360 ° pokrytí Vícedotyková technologie Nastavitelný HD snímač 1600 DPI Nano USB přijímač Výdrž baterie až 9 měsíců Indikátor vybité baterie Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Klávesnice, myš 752,-


<< Zpět
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tisk vybraných inzerátů >>
Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Inzerce a ochrana osobních údajů
Inzerce zdarma, bazary: