Prohlédněte si průhledné HTC U11 Plus v nově uniklém videu

4× aktualizováno
Prohlédněte si průhledné HTC U11 Plus v nově uniklém videu
  • Nový vrchol portfólia HTC se má jmenovat U11 Plus a měli bychom se dočkat i střední třídy v podobě U11 Life
  • Ve výbavě se objeví procesor Snapdragon 835 nebo silná baterie a přijít má i průhledná verze telefonu
  • K představení by mělo dojít již zítra 2. listopadu

Aktualizováno 1. 11. 2017

Nové HTC o sobě dává vědět i těsně před premiérou a víme o něm tak už skoro vše. Díky nově uniklému videu můžeme kupříkladu vidět průhlednou variantu HTC U11 Plus naživo. Všimnout si můžeme především viditelné kruhovité cívky na zádech, která může naznačovat bezdrátové nabíjení (nebo pouze NFC). Video rovněž potvrzuje 6palcový displej, baterii s kapacitou 4 000 mAh či 128GB interní úložiště.

To však není vše, jelikož T-Mobile neudržel pod pokličkou technické dokumentace druhého telefonu, jež se má zítra představit. Nové zařízení střední třídy nese název HTC U11 Life a nabídne 5,2palcový displej, Snapdragon 630, 3 GB RAM, 32 GB interního úložiště, NFC, 16Mpx fotoaparát vzadu i vepředu, slot pro microSD kartu a baterii s kapacitou 2 600 mAh. Oba zítra představené telefony mají být rovněž voděodolné a disponovat funkcí Edge Sense z HTC U11 či nových Pixelů, pomocí kterých můžete třeba otevřít aplikaci pouhým zmáčknutím rámečku telefonu.

Podle videa bude vlajkové HTC U11 Plus stát 849 švýcarských franků, což je necelých 19 tisíc korun a HTC U11 Life se má zastavit na v přepočtu zajímavých 8 tisících. Zda se jedná o přesné a pravdivé informace, se dozvíme již zítra.

Aktualizováno 31. 10. 2017

Již pozítří bychom se měli dočkat představení nového HTC U11+. Známe pravděpodobnou podobu i výbavu. Známý únikář Evan Blass nyní odhalil, v jakých barevných variantách by se měla novinka nabízet. Kromě černé a stříbrné zaujme především třetí barevná verze. Ta má být dle všeho průhledná. Nelze však očekávat, že by šlo o zcela průhledný kryt, kdy bychom spatřili komponenty. Pod průhledným sklem tak zřejmě bude níže umístěná bílá barva. Ale třeba nás HTC ještě nějak překvapí.

Aktualizováno 25. 10. 2017

Na nové HTC U11 Plus láká i samotný výrobce. Skrze svůj Twitter odtajnil část zadní strany, na které lze spatřit fotoaparát a čtečku otisků prstů. Zásadní informací je také podpora bezdrátového nabíjení, což rozhodně potěší. K představení novinky, či možná novinek, dojde 2. listopadu.

Aktualizováno 23. 10. 2017

Příchod nového HTC U11+ je na spadnutí. Nově se můžeme opět podívat na snímek HTC U11+ z čelní a zadní strany v černé. Z nových informací můžeme říci, že novinka bude plnit certifikaci IP68 a odolá vodě či prachu.

Původní informace z 19. 10. 2017

Příval špičkových telefonů v letošním roce nijak neutichá. Ošizeni nezůstaneme ani v listopadu, kdy bychom se měli dočkat nového HTC U11 Plus. Jak již samotný název napovídá, mělo by jít o ještě vylepšenou vlajkovou loď letošního roku. Tchajwanský výrobce opět využije lesklý povrch a celkově bude design vcelku originální. Displej má mít velkou 6palcovou úhlopříčku v kombinaci s Quad HD rozlišením a z uniklých renderů víme, že rámečky kolem něj budou spíše průměrné. Honba za tenkostí u HTC prozatím nevypukla.

Výbava se má opírat o procesor Snapdragon 835 kombinovaný se 4GB či 6GB operační pamětí. Nouzi nebudete mít ani o úložný prostor, který nabídne 64 GB či 128 GB. Na těle se dle očekávání nachází výhradně USB-C, 3,5mm jack chybí. Odhalené jsou již též rozměry telefonu 158,2 × 74,6 × 9,1 milimetrů a kapacita baterie, která má být slušných 4 000 mAh.

K představení smartphonu HTC U11 Plus by mělo dojít 2. listopadu, na což již samotný výrobce patřičně láká.

Zdroj: twitter.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
OB
Odkdy je "translucent" průhledný? Průsvitný ano, průhledný ne. Transparent
/ translucent
velkylagdroidista
Ta čtečka by se dopředu dolů krásně vešla. Škoda no, ale aspoň mě teď nemrzi, že jsem nečekal na Plus. Radši klasickou U11 s rámečky a čtečkou vepředu, než muset kvůli každému odemknutí zvedat telefon ze stolu.
Pavel Kapoun
Ta fotka je zřejmě jen ilustrační, protože zase takové rámečky to mít při uvedených rozměrech nemůže. Při shodném poměru stran a úhlopříčce, je jen o 4mm vyšší než Huawei Mate 10 Pro a o 6mm než téměř bezrámečkový LG V30...
Marduch
Az na absenci jacka to zatim vypada opravdu hodne slibne. Co asi nejvíc kvituju, je bezmala 4000mAh aku, pokud se potvrdi.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze